top of page
DSC_9812.jpg

THE WEDDING SISTERS

Wij zijn Joyce en Kylie. Allebei mama's van prachtige kinderen. Wij hebben allebei een passie voor fotograferen en gaan dit daarom ook samen doen! Op bruiloften is het heel belangrijk dat je veel momenten kan vast leggen. Denk bijvoorbeeld aan de first look. De emotie die hier bij komt kijken is zo mooi om vast te leggen. Omdat wij dit samen doen kunnen wij dus ook van allebei dit mooie moment vast leggen. 

  • Instagram

KYLIE - KERSSENSFOTOGRAFIE

Ik ben Kylie Kerssens, 31 jaar en woonachtig in Alkmaar. Ik ben mama van een dochter van 4. Ik ben sinds 2 jaar bezig met het maken van foto's. Maar het is wel altijd al iets wat ik heel leuk heb gevonden om te doen. Het vast leggen van bruiloften is zoiets moois en waardevols. Ik vind het zo mooi om de liefde te zien en te mogen vast leggen op een trouwerij. Ik vind het belangrijk om zo stil mogelijk aanwezig te zijn op een bruiloft. Zodat het bruidspaar en de gasten ook niet helemaal door hebben dat er de hele dag foto's gemaakt worden. Zo kan je de mooiste en puurste momenten vast leggen.  

JOYCE - JOYPHOTOGRAPHYSTYLING

Ik ben Joyce, 35 jaar en mama van 2 kindjes van 5 & 7 jaar. Hun hele leventje ben ik al bezig met foto's maken, maar ik heb er verder nooit iets mee gedaan. Maar sinds dit jaar ben ik het echt gaan oppakken en ben ik echt professionele foto's gaan maken. Het vast leggen van bijzondere moment is zoiets kostbaars. En ik vind dit ook gewoon heel leuk om te doen. Bruiloften zijn echt een passie geworden. Op deze dagen leg je zoveel mooie emoties vast, kleine details en eigelijk gewoon heel veel wat soms niet uit te drukken is in woorden.

1

Voor de bruiloft

Voordat jullie ons kiezen als bruiloft fotograaf, vinden wij het belangrijk om eerst even af te spreken en kennis te maken. Jullie bruiloft wordt één van de mooiste momenten in jullie leven en is heel persoonlijk. Door vooraf even kennis te maken kunnen we ontdekken of we een goed gevoel bij elkaar hebben. Ook sturen wij vooraf een vragenlijst om een goed beeld te krijgen van jullie wensen.

2

Tijdens de bruiloft

Tijdens jullie bruiloft leggen wij alles vast zoals we hebben besproken. Denk aan jullie samen, bepaalde details en een aantal genodigden. Wij zorgen ervoor dat we overal bij zijn om jullie mooiste momenten te vangen, zonder dat jullie daar last van hebben. Als bruiloft fotografen maken wij pure, warme en spontane foto’s, zodat deze dag jullie voor altijd bijblijft.

3

Na de bruiloft

Het eerste wat wij doen na de bruiloft is jullie foto’s op mijn computer zetten om ze veilig te stellen. Omdat we zo enthousiast zijn, kijken we vaak gelijk even naar de beelden. Binnen 2 dagen delen we een aantal foto’s, zodat jullie kunnen meegenieten. Binnen 4 weken komen alle foto's op een USB stick en deze wordt naar jullie verzonden of even gebracht (dit ligt aan de afstand) 

WhatsApp Image 2023-07-06 at 12.17.16 (2).jpeg

PAKKET 1

Kennismakingsgesprek online of face to face 

Wij zijn +/-  4 uur aanwezig op jullie bruiloft

Je ontvangt alle bewerkte beelden op een USB stick

Binnen 1 week ontvang je een preview van jullie foto's

Kosten: 999 euro

DSC_2359.jpg

PAKKET 2

Kennismakingsgesprek online of face to face 

Wij zijn +/- 7 uur aanwezig op jullie bruiloft

Je ontvangt alle bewerkte beelden op een USB stick

Binnen 1 week ontvang je een preview van jullie foto's

Investering: 1555,- 

DSC_4029.jpg

PAKKET 3

Kennismakingsgesprek online of face to face 

Wij zijn +/- 10 uur aanwezig op jullie bruiloft

Je ontvangt alle bewerkte beelden op een USB stick

Binnen 1 week ontvang je een preview van jullie foto's

Investering: 2222,- 

Pink Cream

Contact

  • Instagram

wedddingsistersnh@gmail.com

K 06-15087442

J 06-22261424

_weddingsisters_

bottom of page