top of page

Algemene voorwaarden

Super leuk dat je bij een shoot heb geboekt of dat je interesse heb! Ik deel graag mijn algemene voorwaarden met jou zodat je van te voren weet waar je aan toe bent! Heb je na het lezen nog andere vragen? Stuur mij gerust een berichtje. Wij zijn te bereiken via info@kerssensfotografie.nl

 

Algemene voorwaarden Kylie Kerssens

Algemeen

1. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

 

2. De fotograaf behoudt  het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.

 

3. Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

De fotoshoot

​4. Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant beiden schikt. In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden verzet door fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

 

5. Wanneer er concreet een datum is gepland voor de shoot, ontvang je een afspraak bevestiging via de mail. Ook zit hierbij gelijk de factuur. De factuur dient uiterlijk op de verval datum voldaan te worden. Betaal je liever contact, neem dan contact met mij op.

 

6. Wanneer er een aanbetaling wordt gedaan of het volledige factuur wordt voldaan, zal er bij afzegging van de klant geen geld retour worden gestort. De shoot kan in overleg verplaatst worden. Bij het boeken van een shoot incl. studio zal de afspraak niet verzet kunnen worden. Ook worden hierbij wordt er geen geld retour gestort. Dit ivm de gemaakte kosten. Mocht het door ziekte van de fotograaf toch verplaatst of geannuleerd moeten worden, zal de klant zijn geld wel retour ontvangen. Dit geldt ook voor eventuele workshops en andere activiteiten. 

7. Wanneer er een overeekomst wordt gemaakt voor een coaching traject, zal er dit rechtsgeldig zijn en kan de klant zicht niet ontbinden aan het contract. De betaling zal volledig voldaan moeten worden 

​Het beeldmateriaal

 

6. Na de fotoshoot zullen binnen 14 dagen de foto’s naar de klant worden toegestuurd. De foto’s zijn te selecteren in de online omgeving. Deze worden vervolgens via We transfer verstuurd. Voor alle extra foto’s die geselecteerd worden betaal je 10 euro extra per foto. Of anders afgesproken ivm een actie.
 

7. Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals portfolio, sociale media en eventuele toekomstige activiteiten. Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien dan kan dit worden aangegeven na het ontvangen van de foto’s. Wil de klant vrijwel geen enkele foto online, dan dient de klant dit voor de shoot te vermelden bij de fotografe.
 

8. Kylie Kerssens zal foto’s nooit zonder toestemming aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen.

 

9. Er worden geen onbewerkte originele foto’s geleverd.
 

10. De fotografe blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. De fotografe zou het op prijs stellen als bij het plaatsen van de foto’s de naam van de fotografe vermeld wordt.

 

11. Foto’s die online geplaatst worden, worden geplaatst zoals de fotografe deze bewerkt heeft.

Je kan mailen voor de uitgebreiden algemene voorwaarden.

bottom of page