top of page

BETTER TOGETHER SHOOT

De BETTER TOGETHER SHOOT is een fotoshoot voor koppels, gezinnen en families. We maken er een leuk uitje van en jullie kunnen gewoon lekker jullie zelf zijn. Samen hand in hand een stuk wandelen, de verliefde blik in jullie ogen, achter jullie kinderen aanrennen, een foto van de hele familie … ik vang jullie mooiste momenten tot in de details, want vaak zijn de kleinste momenten het waardevolst!

 

Op zoek naar een bruiloft fotograaf? Met liefde leg ik jullie speciale dag vast 

Wat kan je van mij verwachten?

Wat jullie kunnen verwachten van een BETTER TOGETHER SHOOT
 

  • Een BETTER TOGETHER SHOOT duurt ongeveer 1 uur.

  • De fotoshoot is op een mooie buitenlocatie naar keuze. 

  • Tijdens de BETTER TOGETHER SHOOT kunnen jullie gewoon jullie zelf zijn. Doe vooral waar jullie blij van worden; knuffelen, spelen, elkaar optillen, grappen vertellen. Ik leg jullie precies vast zoals jullie zijn en ik vang de mooiste momenten om nooit meer te vergeten.

  • Binnen 2 dagen ontvangen jullie een preview van de foto’s.

  • Alle foto’s bewerk ik zorgvuldig na, zodat jullie warme, pure foto’s krijgen.

  • Binnen 2 weken deel ik alle foto’s en mogen jullie 33 foto’s uitkiezen. Willen jullie meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van 7 euro per foto.

  • Hulp nodig bij het kiezen van jullie outfits om ze mooi op elkaar af te stemmen? Ik geef graag advies, zodat jullie outfits een mooi geheel vormen en passen bij de locatie.

  • De reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 km vanaf Alkmaar. Buiten deze straal vraag ik een vergoeding van 0,35/km.

Investering:  299 euro

DSC_4244.jpg

Mijn werkwijze

1

Voor de fotoshoot

Vóór de fotoshoot hebben we contact en geef ik jullie meer informatie over wat jullie precies kunnen verwachten. Samen kiezen we een mooie buitenlocatie en om een goed beeld te krijgen van wat voor foto’s jullie mooi vinden, adviseer ik om een inspiratiebord te maken. Bijvoorbeeld op Pinterest. Als jullie willen, geef ik advies over jullie outfits, zodat ze mooi bij elkaar en bij de locatie passen. Om de datum van jullie fotoshoot vast te leggen, vraag ik om een aanbetaling.

2

Tijdens de fotoshoot

Met een BETTER TOGETHER SHOOT leg ik jullie vast zoals jullie zijn en zoals het is. Dit moment samen, met jullie gezin of met de familie. Ik laat jullie lekker jullie gang gaan voor pure, warme en spontane foto’s. Ik leg jullie zowel samen als apart vast en ik let op de details. Tijdens de fotoshoot deel ik wat foto’s, zodat jullie kunnen meekijken en bepalen wat jullie wel en niet mooi vinden. Zo creëren we samen de mooiste foto’s en kunnen jullie vol trots terugkijken op deze fotoshoot!

3

Na de fotoshoot

De fotoshoot zit erop en na afloop zet ik jullie foto’s direct op mijn computer om ze veilig te stellen. Omdat ik zo enthousiast ben, ga ik er vaak gelijk mee aan de slag. Binnen 2 dagen deel ik een aantal foto’s, zodat jullie kunnen meegenieten. Binnen 2 weken stuur ik digitaal alle foto’s en kunnen jullie er 33 uitkiezen. Willen jullie meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van 7 euro per foto. Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt, stuur ik de factuur.

bottom of page