top of page

Megablij met de foto’s van mijn powershoot op het strand. Kylie is heel erg lief en behulpzaam en begeleidt jou op de juiste manier zodat jouw foto’s van de beste kwaliteit worden. Dankjewel Kylie! :)

Wat was het spannend om voor de eerste keer voor de camera te staan.. Maar wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Naast het feit dat Kylie de gave heeft om je compleet op je gemak te laten voelen, voelt het als thuiskomen in je eigen acceptatie. En dat was voor mij een belangrijke reden om deze shoot te doen, het accepteren wie ik ben en Kylie kan dat prachtig vastleggen. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met de foto's en zal zeker nog een keer een shoot boeken.

Kylie heeft mij al diverse keren op beeld vastgelegd. Drie keer voor foto’s voor mijn bedrijf en social media, en ze is een aantal keer op retreats en evenementen aanwezig geweest.

Kylie zorgt voor een relaxte, ongedwongen sfeer. Ik voel me meteen op mijn gemak bij haar! Wat fijn is, is dat ze helpt met hoe je zou kunnen staan of bewegen. Ze geeft goede tips zodat je zelfverzekerd op de foto komt te staan. Ook de client closet met mooie jurken is top: bonus!

Ik zou haar zeker aanraden.

bottom of page