top of page

COACHING TRAJECT

Een POWER COACHING TRAJECT is veel meer dan alleen een verhaal; het gaat om jouw verhaal. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, overtuigingen en patronen. Maar soms houdt het ons tegen, waardoor we niet kunnen stralen. Misschien voel jij je onzeker over jezelf, durf je niet jouw podium te pakken of weet je niet wat je wilt uitstralen. Tijdens een POWER COACHING TRAJECT bied ik als holistisch coach (in opleiding) begeleiding en ondersteuning in het dagelijks leven. Samen gaan wij patronen doorbreken en je weer laten lachen naar het leven. Het is tijd.

Mijn werkwijze

Wat je kunt verwachten van een POWER COACHING TRAJCET
 

  • Een POWER COACHING TRAJECT bestaat uit minimaal 3 gesprekken en aan het einde van het traject hebben we samen een fotoshoot om te zien hoe jij gegroeid ben.

  • We beginnen met een intake gesprek om er achter te komen waar jij tegen aan loopt. Tijdens het intake gesprek zal ik je ook advies geven hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.

  • Tijdens de gesprekken gaan we dieper in op jouw verhaal, overtuigingen en patronen voor meer zelfinzicht en zelfvertrouwen om weer te stralen.

  • Ik ben een holistisch coach (in opleiding) en dat betekent dat ik intuïtief te werk ga; jouw verhaal staat centraal voor mijn werkwijze.

  • Vaak heb jij zelf al de antwoorden, alleen kan je die zelf nog niet vinden.

  • Door onze gesprekken heb ik jou beter leren kennen, waardoor ik je goed kan begeleiden door patronen en overtuigingen te doorbreken in het dagelijks leven.

Investering vanaf 555 euro ( afhankelijk van het aantal sessies )

bottom of page