top of page

Over Kylie Kerssens

Een passie voor foto's

Hi, mijn naam is Kylie!

Zolang ik mij kan herinneren vind ik foto’s maken leuk. Ik had op jonge leeftijd al een digitale camera en het schermpje hiervan was zo klein dat ik eigenlijk niet goed kon zien wat ik fotografeerde, maar dat maakte mij toen niet uit. Ik bleef foto’s maken van alles en iedereen.

Waarom ik fotografie zo bijzonder vind is omdat je een moment van nu kunt vastleggen voor altijd. Een bepaalde emotie, een bepaald gevoel … precies zoals het is. Ik word er heel blij van als ik anderen kan laten stralen, kan laten zien hoe mooi ze zijn en hoe bijzonder hun moment is. Dit moment van jouw bedrijf, jouw moment van zelfliefde, het moment van ja zeggen tegen de liefde van je leven, jullie moment samen als gezin. Soms zien we zelf niet hoe mooi een moment is of staan we er niet bij stil en daarom leg ik het graag voor je vast.
 

Mijn foto’s zijn puur en ik leg momenten vast zoals ze zijn. Niets meer, niets minder. Want dat maakt ze juist zo waardevol! Als fotograaf vind ik het belangrijk om jouw emoties en je gevoel vast te leggen, zodat de foto’s tot leven komen en jij het moment later nog kunt voelen. Dit doe ik door onder andere close-ups te maken en de details te vangen. Van de fearless blik in jouw ogen als businesswoman, het vastleggen van jullie liefde op de bruiloft, tot aan het vangen van jullie geluksmomenten als gezin. Met mijn foto’s wil ik je laten stralen en laten zien hoe mooi je bent! Tijdens een fotoshoot sta je even stil bij hoe je leven nu is en vang ik jouw geluk. Als zelfstandig ondernemer, zwangere vrouw, trouwen met de liefde van je leven of als gezin. Geluk zit in de kleine dingen, maar die vergeet je het snelst. Daarom leg ik ze voor je vast.
 

Als fotograaf wil ik jou blij maken met pure, warme en persoonlijke foto’s door jou vast te leggen zoals je bent op een bepaald moment. Ik vang alle emoties en details; denk aan het vastleggen van jouw kracht wanneer je vertelt over je bedrijf tijdens een branding fotoshoot, de blik in jullie ogen wanneer jullie elkaar aankijken tijdens een koppel fotoshoot of je grote glimlach wanneer je naar je kind kijkt tijdens een gezin fotoshoot … momenten waar jij misschien niet zo bij stilstaat of bewust van bent, maar die wel heel bijzonder zijn om te vangen voor altijd.

DSC_0822.jpg

Vroeger maakte ik al graag foto’s van alles en iedereen

En die liefde voor fotografie is altijd gebleven. Op jonge leeftijd maakte ik foto’s met een digitale camera, waarvan het scherm zo klein was dat ik niet eens kon zien wat ik op de foto zette. Later had ik een smartphone met camera en kon ik alle foto’s overzetten op mijn computer. Ik vind het zo leuk dat ik deze foto’s heb bewaard en ik ze op elk moment opnieuw kan bekijken. En beleven. Toen ik een hondje kreeg, ben ik overgestapt naar een Canon 4000D en ja … mijn hele SD-kaart stond vol met foto’s van mijn hond, haha! Ik ontdekte hoe ik de mooiste foto’s kon maken, leerde alles en heb nu van mijn grootste passie mijn werk kunnen maken. Ook al voelt het nooit als werken.

Meer over mij

Naast fotograaf ben ik trotse moeder van Mila (bijna 4 jaar) en we wonen in Alkmaar. Mila is mijn wereld en zij brengt me zo veel mooie momenten in het leven. Ze houdt net als ik al enorm van foto’s maken en ze vindt het ook heerlijk om voor de camera te staan. Dat heb ik zelf altijd wat spannender gevonden, omdat ik mezelf nooit leuk op de foto vond staan. Ik vond mezelf nooit goed genoeg en daar breng ik nu verandering in. Steeds meer accepteer ik mezelf zoals ik ben, zodat ik vanuit mijn eigen kracht de kracht van een ander kan vastleggen. Want iedereen verdient het om te stralen!


Nog een paar weetjes over mij:

  • Ik ben (bijna) altijd vrolijk en ik vind het heerlijk om te lachen en anderen te laten lachen! 

  • Ik ben een familiemens.

  • Als ik ergens voor ga, ga ik er de volle 100% voor en ik geef niet op. 

  • Ik ben een ochtendmens.

  • Ik ben gek op pasta pesto, zo lekker! 

  • Ik kan echt genieten van de sfeer rondom kerst en kerstfilms

En wie ben jij?

Laten we even kennismaken! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en het moment dat je wilt laten vastleggen.

bottom of page