top of page

POWERSHOOT

Tijdens een POWER SHOOT leg ik jou precies vast zoals je bent, want dat is jouw kracht. Met deze fotoshoot wil ik jou letterlijk in je kracht zetten, laten zien hoe mooi je bent en jou laten stralen! Dit doe ik op een ontspannen en persoonlijke manier voor pure, warme en spontane foto’s. Als je wilt, zet ik lekker een muziekje aan en geef ik tips tussendoor. Je kunt een POWER SHOOT boeken als branding fotoshoot, zwangerschapsshoot, boudoir fotoshoot of persoonlijke fotoshoot.

Wat kan je verwachten?

Wat je kunt verwachten van een POWER SHOOT
 

 • Een POWER SHOOT duurt ongeveer 1 uur.

 • De fotoshoot is op een mooie buitenlocatie naar keuze. Wil je liever binnen shooten? Hiervoor organiseer ik bepaalde dagen en deze deel ik via mijn Instagram en/of stuur me een berichtje om op de hoogte te blijven 

 • Tijdens de POWER SHOOT creëren we een fijne sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt en straalt tijdens de fotoshoot.

 • Binnen 2 dagen ontvang je een preview van de foto’s.

 • Alle foto’s bewerk ik zorgvuldig na, zodat je warme, pure foto’s krijgt.

 • Binnen 2 weken deel ik alle foto’s en mag je 33 foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van 7 euro per foto.

 • Tussendoor is er tijd en ruimte om een andere outfit aan te trekken voor meer diversiteit in je foto’s. Hulp nodig bij het kiezen van je outfits? Ik geef je graag advies, zodat jouw outfits mooi zijn afgestemd op wat je wilt uitstralen en de locatie.

 • Deze foto's zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, zowel privé als zakelijk. Wat jij precies wilt kunnen we altijd tijdens een kennismakingsgesprek bespreken.

 • Na deze fotoshoot heb je een herinnering voor altijd, mooie krachtige foto's van jouwzelf! 

 • De reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 km vanaf Alkmaar. Buiten deze straal vraag ik een vergoeding van 0,35/km.
   

Investering: 333,- euro

DSC_6886.jpg

Mijn werkwijze

1

Voor de shoot

Vóór de fotoshoot hebben we contact en geef ik je meer informatie over wat je precies kunt verwachten. Samen kiezen we een mooie buitenlocatie die past bij jou, wat je wilt uitstralen en de soort shoot. Om hiervan een goed beeld te krijgen, adviseer ik je om een inspiratiebord te maken op Pinterest en dit met mij te delen. Als je wilt geef ik advies over je outfits, zodat ze mooi passen in het geheel. Om de datum van jouw fotoshoot vast te leggen, vraag ik om een aanbetaling.

2

Tijdens de shoot

Met een POWER SHOOT wil ik jouw kracht vastleggen voor pure, warme en persoonlijke foto’s. Om jou op je gemak te stellen, bepalen we samen hoe de fotoshoot verloopt. Ik kan bijvoorbeeld muziek aanzetten en tips geven over bepaalde poses. Tijdens de fotoshoot deel ik wat foto’s, zodat je kunt meekijken en bepalen wat je wel en niet mooi vindt. Zo creëren we samen de mooiste foto’s en kun jij vol trots terugkijken op jouw fotoshoot!

3

Na de shoot

De fotoshoot zit erop en na afloop zet ik jouw foto’s direct op mijn computer om ze veilig te stellen. Omdat ik zo enthousiast ben, ga ik er vaak gelijk mee aan de slag. Binnen 2 dagen deel ik een aantal foto’s, zodat je kunt meegenieten. Binnen 2 weken stuur ik digitaal alle foto’s en kun jij er 33 uitkiezen. Wil je meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van
7 euro per foto. Wanneer jij je keuze hebt gemaakt, stuur ik de factuur.

Gun jezelf pure, krachtige en persoonlijke foto’s met een

POWER SHOOT

Dit moment, zoals je nu bent, voor altijd vangen? Dat kan met een POWER SHOOT! Neem

vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

bottom of page