top of page

THE HOLI CHERRY SISTERS

De HOLI CHERRY SHOOT is iets voor jou wanneer je behoefte hebt aan wat meer begeleiding tijdens de fotoshoot. Bijvoorbeeld als je heel nerveus bent of al gestrest raakt van de gedachte om voor de camera te staan. Sowieso zorg ik er natuurlijk voor dat jij je helemaal op je gemak voelt, maar tijdens een HOLI CHERRY SHOOT is Annabelle ook aanwezig. Annabelle is coach en met vragen en tips helpt ze jou om te ontspannen voor een pure uitstraling. Ze heeft enorm veel mensenkennis en ze weet dan ook heel goed wat voor poses wel en niet bij jou passen. Doordat zij zich hierop richt, kan ik me volledig focussen op het maken van de waardevolste foto’s. Tijdens de HOLI CHERRY SHOOT laat ik tussendoor foto’s zien en heb je de ruimte om aan te geven wat jij mooi en minder mooi vindt.

Wat kan je verwachten?

Wat je kunt verwachten van een HOLI CHERRY SHOOT
 

  • Een HOLI CHERRY SHOOT duurt ongeveer 1 uur.

  • De fotoshoot is op een mooie buitenlocatie naar keuze. Wil je liever binnen shooten? Hiervoor organiseer ik bepaalde dagen en deze deel ik via mijn Instagram en/of stuur me een berichtje om op de hoogte te blijven.

  • Tijdens de HOLI CHERRY SHOOT creëren Annabelle en ik een fijne sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt en straalt tijdens de fotoshoot. Annabelle begeleidt jou door tips te geven voor meer ontspanning, vragen te stellen en voorbeelden te geven van verschillende poses.

  • Binnen 2 dagen ontvang je een preview van de foto’s.

  • Alle foto’s bewerk ik zorgvuldig na, zodat je warme, pure foto’s krijgt.

  • Binnen 2 weken deel ik alle foto’s en mag je 33 foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van 7 euro per foto.

  • Tussendoor is er tijd en ruimte om een andere outfit aan te trekken voor meer diversiteit in je foto’s. Hulp nodig bij het kiezen van je outfits? Ik geef je graag advies, zodat jouw outfits mooi zijn afgestemd op wat je wilt uitstralen en de locatie.

  • De reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 km vanaf Alkmaar. Buiten deze straal vraag ik een vergoeding van 0,35/km.

Investering 444 euro

 

Mijn werkwijze

1

Voor de shoot

Vóór de fotoshoot hebben we contact en geef ik je meer informatie over wat je precies kunt verwachten. Samen kiezen we een mooie buitenlocatie die past bij jou, wat je wilt uitstralen en de soort shoot. Om hiervan een goed beeld te krijgen, adviseer ik je om een inspiratiebord te maken op Pinterest en dit met mij te delen. Als je wilt geef ik advies over je outfits, zodat ze mooi passen in het geheel. Om de datum van jouw fotoshoot vast te leggen, vraag ik om een aanbetaling.

2

Tijdens de shoot

Tijdens een HOLI CHERRY SHOOT word je gecoacht door Annabelle en zij geeft tussendoor allerlei tips en stelt vragen om ervoor te zorgen dat jij ontspant. Zo kun jij optimaal genieten van de fotoshoot voor pure, warme en spontane foto’s. Tijdens de fotoshoot deel ik wat foto’s, zodat je kunt meekijken en bepalen wat je wel en niet mooi vindt. Zo creëren we samen de mooiste foto’s en kun jij vol trots terugkijken op jouw fotoshoot!

3

Na de shoot

De fotoshoot zit erop en na afloop zet ik jouw foto’s direct op mijn computer om ze veilig te stellen. Omdat ik zo enthousiast ben, ga ik er vaak gelijk mee aan de slag. Binnen 2 dagen deel ik een aantal foto’s, zodat je kunt meegenieten. Binnen 2 weken stuur ik digitaal alle foto’s en kun jij er X uitkiezen. Wil je meer foto’s? Dat kan! Hiervoor vraag ik een meerprijs van 7 euro per foto. Wanneer jij je keuze hebt gemaakt, stuur ik de factuur.

Boek vol vertrouwen jouw HOLI CHERRY SHOOT

Geen zorgen als je zenuwachtig bent voor de fotoshoot en/of niet goed weet hoe je voor de camera moet staan, want Annabelle en ik geven jou het vertrouwen om te stralen!

bottom of page