top of page

GROW YOUR SOCIALS

WELKOM bij Grow Your Socials
Wij zijn Kylie & Khadija, business besties met een passie voor content en ondernemerschap. Samen zijn wij dit concept begonnen voor (beginnende) ondernemers. Wij geven masterclasses & workshops met steeds een andere focus binnen het ondernemerschap! Focus is: groei in je onderneming, groei op je socials en groei in je netwerk

DSC_1003.JPG

Hi lieve mooie jij! Wat leuk dat jij interesse heb in de Masterclass Grow Your Socials

 

Op 30 september organiseren wij onze eerste Masterclass. Deze Masterclass is speciaal georganiseerd voor (beginnende) vrouwelijke ondernemers. Maar wat kan jij verwachten deze dag?

 

De dag bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de Socials. Je krijgt tips en tricks hoe je meer zichtbaar kan zijn op social media en hoe je hier consistent mee om gaat. Ook ontvang je een content kalender (t.w.v. € 99 ). De content kalander helpt je de rest van de maand om je content in te zetten. En dit kan je natuurlijk voor elke maand herhalen. 

 

In het tweede deel gaan wij in een mooie ruimte foto's maken. Je mag een aantal eigen producten meenemen waarvan je mooie content gaat maken. Deze content kan je gebruiken voor je eigen socials. Ook worden er deze dag professionele foto's gemaakt. Er worden foto's van jou gemaakt die jij later ontvangt. Je ontvangt drie foto's in hoog kwaliteit (t.w.v. € 111,- ) Deze foto's kan je ook gebruiken voor je eigen socials. Zo heb je een mooi compleet pakket om te beginnen over verder te gaan op jouw social media kanaal.

 

Ook is er deze dag een barista aanwezig. Tijdens deze dag mag je twee keer een lekkere kop koffie of thee bestellen. Ook kan je deze lekkere koffie of thee gebruiken om content te maken.

 

En wat is dan de investering van deze dag? Wij vragen voor deze eerste editie een investering van € 129,-

( IVM de KOR regeling sturen wij geen facturen op )

 

Wil jij je aanmelden voor deze dag? Dan kan je onderaan via de link je plek reserveren! De aanbetaling is € 60,- en de rest contant op de locatie. 

Heb je hier nog vragen over? Dan kan je het beste mailen naar khadijaenkylie@gmail.com

Wanneer de dag dichterbij komt zal er ook nog een mail uitgaan met meerdere informatie. 

 

Verder zijn wij nog druk bezig met alle voorbereidingen! We kijken er erg naar uit om jou te mogen te ontmoeten. Zien wij jou op 30 september? 

 

Locatie: IVY Office Hilversem

Investering: € 129,-

Tijd: 13:00 - 17:00

30 september 2023

CONTENT KALENDER + 3 PROFESSIONELE FOTO'S
(t.w.v. € 222,- )

 

Gratis parkeren (op 100 meter afstand)

Irisstraat
Leliestraat
Ericastraat
Anemonestraat
van Oldenbarneveltstraat

OV: Vanuit Hilversum Centraal rijdt bus 104 richting NW.- Loosdrecht, waar je na een korte rit uitstapt bij Elegantierstraat of Gijsbrecht van Amstelstraat en nog een paar minuutjes hoeft te lopen.

bottom of page